test
(0) checkout >
sets:

product categorieën

Sets


Promo's en Specials


Overige producten

1
2
3
4
5
6
7
8

Amonkhet voorverkoop.

Singles en sealed producten nu in de voorverkoop. Als je voor € 50,- of meer aan losse kaarten Amonkhet bestelt (dus geen boosters, bundles of boosterdozen) maak je kans op leuke prijzen. Je krijgt een lotnummer waarmee je automatisch meedoet aan de loterij. De trekking van de loterij is 22 Mei. Te winnen:

1 Bundle Amonkhet
8 Boosters Amonkhet
8 Boosters Amonkhet
4 Boosters Modern Masters
4 Boosters Eternal Masters

Klik hier voor de losse kaarten van Amonkhet. (Bestelde Amonkhet kaarten en producten kunnen niet eerder dan 28 opgehaald of verstuurd worden).

Friday Night 28-04: Modern! (en draft)

Wegens gebrek aan interesse voor Standard hebben we besloten alle FNM's weer Modern te maken. Vanavond kan er ook gewoon gedraft worden en is voor de spelers die het willen ook Modern Masters draften mogelijk. Commander, Legacy en Standard spelers zijn natuurlijk ook van harte welkom om gewoon voor de lol te spelen!


Mind vs. Might

Het nieuwe Duel Deck Mind vs Might is vanaf nu te bestellen op onze site. Zowel het complete deck als de losse kaarten. Bestellingen met deze producten mogen vanaf vrijdag 31 maart 2017 worden opgehaald.

Duel Deck: http://www.magicunited.nl/…/1…/duel-decks-mind-vs-might.aspx
Losse Kaarten: http://www.magicunited.nl/nl/sets/219/mind-vs-might.aspxDice, dice and even more dice!

"You can never have too many Dice!"

Dobbelstenen zijn er in vele kleuren en maten. Wij hebben sinds kort ons aanbod enorm uitgebreid dus of je nu +1/+1 counters zoekt voor je token-deck, of het perfecte D&D setje zoekt voor je Elf Wizard, er valt genoeg te kiezen!

Voor alle D&D 7-Dobbelsteen setjes kijk hier, voor al onze dobbelstenen kijk hier.


Agenda korte termijn (voor de volledige agenda klik hier)

Problemen met inloggen via Chrome?

Wij hebben dat probleem zelf ook ondervonden. Als je eenmaal iets niet goed hebt opgeslagen in Chrome kom je in een soort "loop" terecht waar je niet echt meer uitkomt. Het opheffen van het onthouden van het wachtwoord voor de site biedt dan uitkomst. Meer uitleg kan je hier vinden.


De vernieuwde website van Magic United!

En daar zijn we dan. Totaal vernieuwd maar met dezelfde kwaliteit en service. Een nieuwe website. Nieuwe mogelijkheden, nieuwe opties en een fris nieuw uiterlijk. Meer betaalopties zoals Paypal en Ideal en zelfs betalen met storecredit behoort nu tot de mogelijkheden. En: de beste zoekengine in Magic-land :-).  Zo kun je bijvoorbeeld ook op creature type zoeken, of op afgekorte woorden. Als je bijvoorbeeld Drana, Liberator of Malakir zoekt volstaat het om: "Dra lib" als zoekterm te gebruiken, probeer het maar! Wij zijn in ieder geval superblij met alle veranderingen en hopen dat jij als gebruiker dat ook bent. Feedback krijgen we graag dus mochten er dingen zijn die je mist of die niet goed gaan: let us know. We hopen dat alles perfect werkt maar er kunnen hier en daar bugs zitten die we gemist hebben. Iedereen moet een nieuwe account aanmaken, je oude account bestaat niet meer. Veel plezier met de nieuwe site!

Aan de functionaliteit op mobiel en tablets wordt hard gewerkt. Bedankt voor alle feedback hierover!

Magic United

Nick Bresser
Martijn Klapwijk
Sander van Herwaarden
Martijn Korevaar