(0)
e-mail: wachtwoord:
inloggen
registreren

product categorieën

Sets


Promo's en Specials


Overige producten

Sealed
   Boosters
   Boosterboxen
   Duel Decks
   From the Vault
   Overige
   Ultra Pro
   Fat Packs
   Commander

Accessoires
   Sleeves
   Deckboxen
   Playmats
   Dice
   Overige
   Binders

Spellen
   Munchkin
   Ascension
   999 Games
   White Goblin Games
   Fantasy Flight
   D&D
   Overige

1
2
3
4
5
6
7

Standard en Legacy weekend.

We beginnen vrijdagavond 2 december met Standard op de FNM (en draft natuurlijk :-)). Dan is er zaterdag weer een Standard showdown Toernooi én een Legacy monthly. Dusssss.... sleeve die kaarten en crush any resistance! 

Aanpassingen Friday Night Magic.

Vanaf november worden de FNM toernooien niet meer Modern én Standard maar één format per avond. Check dus de agenda voor welk format er wanneer gespeeld wordt! 

Problemen met inloggen via Chrome?

Wij hebben dat probleem zelf ook ondervonden. Als je eenmaal iets niet goed hebt opgeslagen in Chrome kom je in een soort "loop" terecht waar je niet echt meer uitkomt. Het opheffen van het onthouden van het wachtwoord voor de site biedt dan uitkomst. Meer uitleg kan je hier vinden.

De vernieuwde website van Magic United!

En daar zijn we dan. Totaal vernieuwd maar met dezelfde kwaliteit en service. Een nieuwe website. Nieuwe mogelijkheden, nieuwe opties en een fris nieuw uiterlijk. Meer betaalopties zoals Paypal en Ideal en zelfs betalen met storecredit behoort nu tot de mogelijkheden. En: de beste zoekengine in Magic-land :-).  Zo kun je bijvoorbeeld ook op creature type zoeken, of op afgekorte woorden. Als je bijvoorbeeld Drana, Liberator of Malakir zoekt volstaat het om: "Dra lib" als zoekterm te gebruiken, probeer het maar! Wij zijn in ieder geval superblij met alle veranderingen en hopen dat jij als gebruiker dat ook bent. Feedback krijgen we graag dus mochten er dingen zijn die je mist of die niet goed gaan: let us know. We hopen dat alles perfect werkt maar er kunnen hier en daar bugs zitten die we gemist hebben. Iedereen moet een nieuwe account aanmaken, je oude account bestaat niet meer. Veel plezier met de nieuwe site!

Aan de functionaliteit op mobiel en tablets wordt hard gewerkt. Bedankt voor alle feedback hierover!

Magic United

Nick Bresser
Martijn Klapwijk
Sander van Herwaarden
Martijn Korevaar